NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

I-a furat identitatea cumătrei pentru a lua televizoare

O femeie de 45 de ani din Iaşi a fost condamnată la 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare după ce a încheiat în fals mai multe abonamente de telecomunicaţii. Zinaida Popa, originară din Republica Moldova, a folosit identitatea unei cumătre de-ale sale care avea o firmă, fără ca aceasta din urmă să ştie. Escrocheria a avut loc în perioada februarie-martie 2019, când Popa a discutat telefonic cu reprezentanta unei firme de telecomunicaţii care este parteneră cu operatorul firmei. Având o copie a actului de identitate a cumătrei sale, dar şi certificatul de înregistrare al firmei acesteia, Popa i-a folosit şi numele celei căreia i-a botezat un copil. A încheiat încheiat astfel şase contracte, primind în schimb telefoane şI televizoare. Escrocheria a ieşit la iveală atunci când cumătra sa a primit facturile acasă pentru servicii despre care nu ştia. Potrivit sentinţei Judecătoriei Iaşi, pe lângă pedeapsa la închisoare cu suspendare Zinaida Popa a mai fost obligată să plătească daune morale de 10.000 de lei cumătrei sale.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Proces de toată pomina! Un păşcănean a fost obligat să plătească daune pentru că și-a înmormântat mama și fratele în cavoul unui vecin!

Redacția

Caz de sclavie la Satu Mare: Tânăr bolnav de epilepsie, ținut în lanțuri și forțat să muncească pentru o familie din județ

Redacția

Minoră de 17 ani, prinsă la volan în județul Iași

Redacția
Încarcă...