RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, în centrul unui nou scandal. Congresmenii republicani vor să-i ancheteze afacerile cu artă: „Cine ar plăti bani grei pentru munca lui aparent inutilă? Cu siguranţă nu este un Picasso”

Tablourile fiului lui Joe Biden, fost om de afaceri devenit comerciant de artă, au fost miercuri în centrul unei anchete parlamentare iniţiate de republicani, care acuză familia prezidenţjală că se îmbogăţeşte profitând de contactele şi influenţa sa, relatează AFP, citată de News.ro

Şeful unei puternice comisii a Congresului a scris unei galerii din New York care expune lucrări ale lui Hunter Biden, cerându-i să furnizeze Congresului o listă cu cumpărătorii lucrărilor sale.

„Acordul dumneavoastră cu Hunter Biden ridică probleme etice serioase şi ridică întrebarea dacă familia Biden face din nou negoţ cu contactele şi influenţa sa”, a declarat republicanul James Comer în scrisoare.

De asemenea, el îl invită pe proprietarul galeriei, Georges Bergès, să depună mărturie în faţa Congresului în februarie.

  

Hunter Biden este una dintre ţintele preferate ale taberei republicane care, cu noua sa majoritate în Camera Reprezentanţilor, a promis să deschidă o serie de anchete asupra preşedintelui democrat.

Republicanii subliniază riscul ca oamenii de afaceri sau finanţiştii să-i cumpere operele lui Hunter Biden cu unicul scop de a intra în graţiile Casei Albe.

Potrivit lui James Comer, unele dintre tablourile expuse de galeria Georges Bergès din New York au costat până la 225.000 de dolari.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul portughez al sănătăţii a demisionat după moartea unei femei însărcinate, cauzată de lipsa de personal medical/ Marta Temido devenise unul dintre cei mai populari membri ai Guvernului socialist

Redacția

Actorul şi cântăreţul Guy Marchand a murit la 86 de ani/ El a fost cunoscut pentru rolul detectivului Nestor Burma şi melodia ”La Passionata”

Redacția

Ucraina și aliații au lansat programul ”Cereale din Ucraina” pentru a ajuta cele mai vulnerabile state

Redacția
Încarcă...