NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Grup de rromi de pe strada Unirii ridicat de mascați în această dimineață. Sunt suspecți de furturi de cablu din rețeaua Romtelecom (VIDEO)

Un grup de rromi de pe strada Unirii a fost ridicat în această dimineață de polițiștii de la Serviciul de Intervenție Rapidă Iași și Poliția Pașcani. Aceștia sunt suspectați de furt de cablu din rețeaua Romtelecom, paguba reclamată de societate fiind de ordinul sutelor de milioane de lei.

  Unul din rromii reținuți este Simplon Bradu, de 25 de ani. Acesta este considerat capul rețelei care a tăiat cablul de pe stâlpi. El are și mari șanse să fie reținut pentru 24 de ore și prezentat de procurori judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Individul este cercetat în 7 dosare de furt calificat.Din casele rromilor reținuți au fost ridicate valuri de cablu, pânze de bomfaier și patent de tăiat cablu.

 

 

Comunicat de presă IPJ IAȘI: PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE FURT CALIFICAT DE CABLU TELEFONIC

 „În această dimineaţă, în localitatea Paşcani, au fost efectuate  3 percheziţii domiciliare, la mai multe persoane suspectate furt calificat . Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică şi al luptătorilor S.A.S..În fapt, în perioada 2012 – 2013, mai multe persoane din localitatea Paşcani sunt suspectate că au sustras cablu telefonic. Au fost aduse la cercetări 3 persoane.În urma acestor activităţi s-a creat un prejudiciu de aproximativ 33.000 de lei. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. La finalizarea acţiunii vom reveni cu mai multe detalii.”

{flv}diverse/1{/flv}

 

{flv}diverse/film perchezitie Btadu Simplon{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pășcănean judecat în cazul scandalului de la Sodomeni, extrădat din Germania

Redacția

Şofer cu alcoolemie de 3,5 la mie, arestat la Iași

Redacția

Eroul patruped al Poliției Pașcani, ales câinele poliţist al anului

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site