RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gropi pline cu apă, altele semnalizate cu crengi pe strada Nicolae Iorga!

Un tronson de aproximativ 500 metri din strada Nicolae Iorga, rămasă nefinalizată după investiția începută în urmă cu doi ani, arată îngrozitor după fiecare ploaie. Pentru finalizarea ei administrația locală trebuie să mai cheltuie aproximativ 130.000 lei.

 

  

 Cât va mai dura calvarul locuitorilor de pe acestă stradă nu este cunoscut, singura certitudine fiind aceea că mai sunt necesari bani, peste suma licitată. După fiecare ploaie gropile sunt pline de apă, circulația rutieră desfășurându-se greoi.”Pentru finalizarea lucrării mai sunt necesari aproximativ 130.000 lei. Urmează să se desfășoare o licitație pentru atribuirea lucrărilor”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

 De câteva zile, pe acestă stradă a mai apărut o problemă. În capătul pantei Mârzasca s-a ivit  de câteva zile o groapă, care este semnalizată cu niște crengi. Cel mai probabil totul are legătură cu lucrările de înlocuire a canalizării.

 Menționăm faptul că strada nu a fost finalizată dintr-o greșeală de proiectare. Suma trecută în contractul de execuție a fost terminată, iar acum urmează alte proceduri de licitație, care nu se știe când vor fi demarate.       

 

 

Related posts

Șeful județului și placheta: Pantazi elogiat de Popa!

Diana Marcu

Gunoaie aruncate la voia întâmplării pe un canal de scurgere a apei, din Fântânele

Marius Parteni

Un sens de circulație din centrul municipiului Pașcani închis circulației auto în weekenduri

Răzvan Grecu
Încarcă...