NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Grigore Crăciunescu: Milionul de locuri de muncă promis de PSD nu se vede nicăieri, iar rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată

CP: Nu este corect ca în lipsa programelor economice şi sociale pe care ar trebui să le prezinte românilor în campania electorală, să se vină cu teme de dezbatere neimportante la acest moment şi în conjuctura regională actuală. În Ucraina ţară limitrofă  Romaniei, există un conflict armat.

La recenta întâlnire NATO, noi ne-am angajat să trimitem trupe în Afganistan, s-a stabilit înfiinţarea pe teritoriul României a unui comandament NATO, secretarul general NATO a promis o prezenţă terestră, navală şi aeriană mai activă în flancul de sud-est al alianţei și  s-a promis detaşarea unui număr de avioane militare pentru a asigura securitatea spaţiului aerian român. Toate aceste probleme trebuie aduse în discuţie în CSAT. Nu  ne putem permite suspendarea preşedintelui în aceste condiţii.

 Pe plan intern  ţara este în recesiune tehnică, milionul de locuri de muncă promis de PSD nu se vede nicăieri, rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată, iar banii pentru investiţii se duc pe pomeni electorale în speranţa că vor aduce voturi pentru partidul de guvernământ.

  

 Toate acestea sunt trecute în plan secundar, iar liderul  noului PLR încearcă să ne convingă că suspendarea preşedintelui Băsescu e prioritatea numărul unu a ţării, ceea ce este  o mare minciună şi un mare neadevăr.

   Grigore Crăciunescu

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

100 de membri şi simpatizanţi PNL au sărbătorit Ziua Persoanelor Vârstnice

Redacția

Traian Băsescu nu doreşte alegeri anticipate: Patru luni de instabilitate

Redacția

Decizie finală: doar cei care obțin vize de flotant cu 60 de zile înainte de alegerile locale pot să voteze

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site