NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

George Simion, huiduit la Liceul „Gheorghe Lazăr” din București la începerea anului școlar

George Simion, liderul partidului extremist AUR, a fost huiduit luni la deschiderea anului școlar de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, potrivit imaginilor filmate de Vice România. Imaginile arată cum o parte dintre liceeni l-au huiduit și fluierat pe Simion când acesta s-a apropiat de microfon pentru a lua cuvântul.

  • UPDATE Digi24.ro l-a contactat pe George Simion pentru un punct de vedere legat de acest incident. „Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă”, a susținut liderul AUR, într-un mesaj scris.

Simion a întrerupt rapid corul de huiduieli când a început să vorbească și a spus că ”pe mulți dintre voi vă știu de pe Tiktok și Facebook”.

Înainte ca Simion să le vorbească liceenilor, directoarea colegiului Gheorghe Lazăr a spus că prezența politicianului a fost ”o surpriză”.

Informația inițială despre huiduielile la adresa lui Simion a fost publicată de Digi24.ro. Ulterior, Simion a postat pe contul său de Facebook un clip montat cu prezența sa la liceu, în care nu apare însă nici o secvență cu huiduielile.

Advertisements
Advertisements
  

VIDEO AICI

g4media

Advertisements
Advertisements

Related posts

Partidul Mișcarea Populară are organizație și la Pașcani. Vezi cine este președintele și de când își începe activitatea

Marius Parteni

Analiză: Cât ar costa Unirea României cu Republica Moldova

Redacția

Pantazi schimbă viceprimarul, în caz de victorie! Mutare pe viitoarea listă pentru CL

Marius Parteni
Încarcă...