RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Geoana: Interesul meu pentru politica românească e redus. Ce spune despre Prezidențiale

Secretarul general al NATO, Mircea Geoană, a avut o intervenție în cadrul unei conferințe organizate la Cluj Napoca, la un eveniment organizat de Fundația Friedrich Ebert.

Mircea Geoană este numărul doi în NATO

Mircea Geoană este numărul doi în NATO

Prezent la Cluj Napoca, ca invitat al Proiectului România 2030 și al Fundației Friedrich Ebert, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a luat cuvântul în cadrul evenimentului „Criza inegalităților de dezvoltare. Cum transformăm creșterea economică în bunăstare socială?”.

  

Cuvântul fostului candidat la președinția României din anul 2009 a semănat în multe locuri cu un discurs de prezidențiabil, chiar dacă Mircea Geoană a  ținut să precizeze că nu este interesat.

Advertisements

Interesul meu pentru politica românească este foarte redus. A vorbi despre marile subiecte ce îi preocupă pe români, fie ele politice, economice sau sociale nu are de-a face cu pregătirea vreunei presupuse candidaturi. E nevoie doar de un semnal credibil și coerent de la conducerea politică a țării pentru că energiile pozitive să se adune și, împreună, să facem o diferență”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

NATO promite să întărească și mai mult Flancul Estic. Cum au decurs discuțiile de la București

Redacția

Escrocii online încearcă să găsească noi modalităţi de a fura date de card sau date bancare

Redacția

VIDEO 110.539 de persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24 de ore / Bucureștenii au așteptate ore în șir la centrele de vaccinare

Redacția
Încarcă...