NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Galerie comercială lângă Kaufland Paşcani! Mai mulţi retaileri au închiriat deja spaţii

Intercora va construi o galerie comercială lângă Kaufland Pașcani, strada Moldovei.

 

 

În curând păşcănenii vor putea face cumpărături de la Deichman, fără să meargă în alte oraşe. Retailerul german Deichman, polonezii de la Pepco, dar şi TAKKO şi TXM (Textilmarket) vor avea magazine în Paşcani, pe strada Moldovei, lângă supermarketul Kaufland.

Reprezentanţii administraţiei locale au confirmat faptul că au primit o solicitare pentru avizarea lucrărilor de construcţie, încă de la începutul anului. Practic, lângă Kaufland, va fi construit un complex comercial cu mai multe magazine cunoscute.

„De la începutul acestui an a fost depusă la Primăria Municipiului Pașcani o solicitare pentru avizarea unor lucrări, respectiv o autorizație de construcție. Este vorba de un complex comercial ce se va construi lângă supermarketul Kaufland. Sunt o serie de magazine pe care le găsiți în orașele mari, respectiv Deichmann, Takko, Pepco, Flanco și TXM. Societatea care a solicitat acest aviz din partea Primăriei este aceeași societate care s-a ocupat de construcția supermarketului Kaufland. Nu avem un termen limită pentru construirea acestui imobil”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

Advertisements
Loading...

Related posts

Cum se aplică gratuitatea pe transportul CFR, discutată la minister şi de ligile ieşene

Redacția

Daca nu respecti legea, Fiscul te poate radia din registru

Redacția

Pensiune din Miroslovești scoasă la licitație

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site