NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Restaurant „Habibi” – un nou concept și deschidere pentru clienți (P)

Restaurantul din incinta fostului sediu al societății „Constructorul” vine cu un nou concept și organizare pentru clienți. Afacerea a fost preluată de un alt administrator, iar odată cu această schimbare apar și noi servicii.

În această locație se vor putea organiza orice tip de evenimente private: aniversări, conferințe, mese festive sau parastase.

Administratorii au gândit și un program adaptat după timpul și disponibilitatea fiecărui client. Se poate servi meniul zilei, la orele prânzului, sau îl poți primi în locul unde te afli, în limita a două meniuri. Dacă sunteți mai mulți, puteți opta pentru o ofertă: la cinci meniuri comandate, unul este gratis.

 În orice oră a zilei vă puteți delecta cu bunătățile din bucătăria proprie. Puteți servi o gamă diversificată de băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Weekendul este cu siguranță o alternativă pentru petrecerea unor seri liniștite. Dumneavostră alegeți meniul și băutura, iar muzica live este rețeta ce întregește petrecerea unor ore în localul Habibi.

Clienții sunt cei care contează. Orice informație, rezervare/programare/comandă poate fi făcută apelând numărul 0770/68.22.92.    

Advertisements
Loading...

Related posts

”Dacă ar fi să dispară toată industria, noi vom fi ultimii care vor muri”

Redacția

Situaţia statistică a şomajului înregistrat la 31 august 2016

Redacția

Păşcănenii sunt norocoşi! Au luat cele mai mari premii la o campanie marca NextGen Communications

Ema Roman
Încarcă...