RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Restaurant “Habibi” – un nou concept și deschidere pentru clienți (P)

Restaurantul din incinta fostului sediu al societății “Constructorul” vine cu un nou concept și organizare pentru clienți. Afacerea a fost preluată de un alt administrator, iar odată cu această schimbare apar și noi servicii.

În această locație se vor putea organiza orice tip de evenimente private: aniversări, conferințe, mese festive sau parastase.

Administratorii au gândit și un program adaptat după timpul și disponibilitatea fiecărui client. Se poate servi meniul zilei, la orele prânzului, sau îl poți primi în locul unde te afli, în limita a două meniuri. Dacă sunteți mai mulți, puteți opta pentru o ofertă: la cinci meniuri comandate, unul este gratis.

 În orice oră a zilei vă puteți delecta cu bunătățile din bucătăria proprie. Puteți servi o gamă diversificată de băuturi alcoolice și nonalcoolice.

  

Weekendul este cu siguranță o alternativă pentru petrecerea unor seri liniștite. Dumneavostră alegeți meniul și băutura, iar muzica live este rețeta ce întregește petrecerea unor ore în localul Habibi.

Clienții sunt cei care contează. Orice informație, rezervare/programare/comandă poate fi făcută apelând numărul 0770/68.22.92.    

Related posts

Studenții vor beneficia de granturi de până la 100.000 de euro fiecare, pentru dezvoltarea afacerilor

Redacția

Județul Iaşi va atrage în următorii ani investitii imobiliare private de 500 milioane euro, care se vor adăuga proiectelor publice de infrastructură de 1,2 miliarde euro!

Redacția

Executorii scot la vânzare vila de lux a omului de afaceri Dinu Apăvăloaei, fost consilier județean PSD!

Redacția
Încarcă...