NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Gala Premiilor de Excelență Actualitatea Tv și-a desemnat câștigătorii (video)

Gala Actualitatea Tv și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost premiați laureații celor opt categorii: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate , Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri, Politică și Personalitatea Anului.

 

De departe, cea mai votată secțiune a fost cea de Sport, cu un total de 3.783 de voturi, iar cel care și-a adjudecat premiul a fost Cătălin Damian, antrenor CSS Unirea cu un total de 2.014 voturi.

  

La secțiunea educație a fost un total de 1.260 de voturi, iar câștigător a fost studentul de la Univeristatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași, Vlad  Vornicu. Acesta a acumulat un total de 481 voturi.

O altă secțiune foarte votată a fost Cultură și Spiritualitate, unde s-au adunat un total de 2.115 voturi. Câștigătorul acestei categorii a fost Simona Ionescu, muzeograf la Palatul A.I. Cuza din Ruginoasa, cu un total de 1.026 voturi.

O luptă foarte strânsă a fost la categoria Excelență în Sănătate. Aici au votat 1.673 de persoane. Câștigători au fost cei de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, care au acumulat un total de 770 voturi.

Categoria  Servicii de Intervenție a avut un total de 2.042 de voturi. Câștigător a fost maiorul din cadrul ISU Pașcani, Gelu Isticioaia.

La secțiunea Excelență în Afaceri au votat 751 de persoane. Secțiunea  a fost revendicată de Vasile Sandu, managerul societății Proinvest Group.

Foarte strânsă a fost și lupta la secțiunea Politică, unde la închiderea votingului s-au adunat un total de 907 voturi. Câștig de cauză a avut consilierul PNL, Marius Pintilie care a acumulat 327 voturi.

Ultima categorie a fost Personalitatea Anului, unde cititorii site-ului au votat de 659 ori. Câștigătorul acestui premiu a fost Asociația ”Salut Prieteni” cu un total de 370 voturi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Pe site-ul evenimentului gala.newspascani.com au fost un total de 12.000 de voturi și 24.000 de accesări.

{flv}diverse/gala_atv_p1{/flv}

{flv}diverse/gala_atv_p2{/flv}

{flv}diverse/gala_atv_p3{/flv}

 

Advertisements

Related posts

Tehnici folosite de experți pentru a-și mări șansele de câștig la păcănele

Redacția

Logodna unei pășcănence pe prima pagină a tabloidelor din România

Redacția

Gala Actualitatea Tv: Iată nominalizații la categoria “Educație” și “Cultură – Spiritualitate”

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site