NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Facebook introduce funcția de matrimoniale. Dacă ești singur, îți sugerează instant cu cine te potrivești

 

Facebook intra pe piata intalnirilor online. 200 de milioane de utilizatori, cei care se declara “fara partener”, in datele de profil, vor primi ajutor din partea retelei de socializare sa isi gaseasca perechea. Noul serviciu Facebook a fost anuntat in San Diego, alaturi de o serie de noi instrumente pentru protectia datelor utilizatorilor.

 

 

Pentru prima data in ultimele 4 luni, copilul minune al lumii online nu a aparut pe scena pentru a cere scuze. Glumet si autoironic, Mark Zuckerberg a promis o serie de modificari revolutionare la nivelul Facebook. 200 de milioane de utilizatori vor putea sa isi gaseasca perechea, ajutati de aplicatie. 

 

Prietenii nu va vor putea vedea profilul. Sugestiile pe care le veti primi vor include numai persoane care nu va sunt prieteni. Oameni care sunt, de asemenea, interesati de intalniri, care corespund preferintelor selectate de dumneavoastra, totusi, nu va pot promite ca veti gasi imediat un partener virtual. Este o lume dura!

 

Fondatorul Facebook nu a mentionat daca serviciul va fi platit. Probele vor incepe, insa, la sfarsitul anului. Noul serviciu vine la pachet cu un instrument pentru protectia datelor. Un nou buton care le va permite tuturor utilizatorilor sa parcurga cronologia propriilor accesari si sa evite, astfel, brese de securitate.

 

Mark Zuckerberg, fondator Facebook:

 

Veti putea folosi acest serviciu pentru a vedea informatii despre aplicatiile si site-urile cu care ati interactionat. Apoi veti putea elimina toate aceste informatii din contul vostru. 

 

Zuckerberg a anuntat si un nou serviciu video pentru aplicatia Instagram dar si un serviciu de traducere in timp real pentru utilizatorii Messenger.

 

 sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Utilitatea bicicletei eliptice în locuință

Redacția

Restaurantul Moara de Foc va fi daramat. Un nou complex rezidenţial va răsări.

Redacția

Cele mai speciale 3 destinatii EXOTICE pentru CUPLURI in 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site