NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Gala mesagerilor la Clubul Copiilor. Asociația „Gipsy Eye” va oferi un spectacol de dansuri tradiționale țigănești

Trupa de dansuri tradiționale țigănești „Gipsy Eye” va sărbători finalizarea proiectului european „Mesagerii din nou la școală”, printr-un amplu spectacol artistic. Evenimentul va avea loc la Clubul Copiilor din Pașcani, vineri 25 octombrie începând cu ora 18.00.

 

 Scopul asociației „Gipsy Eye”, care în traducere înseamnă „Ochi de țigan”, este de a combate prejudecățile potrivit cărora rromii sunt incapabili de a învăța și de a contribui la îmbunătăţirea societăţii.

 La eveniment, care va începe cu intonarea imnului internațional al rromilor „Gelem, Gelem”, vor fi premiați și voluntarii care s-au implicat în acest proiect și va avea loc un spectacol de dansuri tradiționale țigănești.  Vor fi momente artistice susținute de tineri artiști locali, piese de teatru jucate de Trupa de Teatru ,,Fenomenalii” și voluntarii Asociației Șansa 2010 .

 Asociaţia „Gipsy Eye“ numără 25 de membri, elevi, studenți dar și tineri care nu s-au butut bucura de educație și este fondată din 2008 de pășcăneanul Ionuț Stan. Intrarea va fi gratuită, în limita locurilor diponibile din sală.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Căldura face primele victime la Pașcani

Răzvan Grecu

De azi nu vom mai da prin așa multe gropi: au început asfaltările!

Răzvan Grecu

Oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul mamei bolnave care are un copil cu cancer

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site