NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gabriela Nedelcu a promovat știrea falsă cu casca din urechea lui Klaus Iohannis

Viceprimarul municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu, a postat pe pagina sa de Facebook o postare a Gabrielei Firea în care președintele României, Klaus Iohannis, era acuzat că la conferința de presă de ieri seară avea o cască în urechi prin care i se spunea ce răspunde.

 

  

Informația a fost însă catalogată ca știre falsă de întreagă presă din România, după ce un jurnalist a publicat o fotografie din profil cu președintele țării în care se observa că acesta nu are nimic în urechi. Mai mult, Iohannis a răspuns cu haz și a negat atunci când a fost întrebat despre o asemenea cască.

„Aici nu, aici nu…Mă bănuiţi câteodată că fără copiuţă nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiţi de aşa ceva. Doamne fereşte”, le-a răspuns Klaus Iohannis.

Chiar și așa Gabriela Nedelcu nu a fost convinsă și nu a retras postarea de pe Facebook, asta în condițiile în care Gabriela Firea și-a șters postarea cu acuzele, recunoscând implict că nu este o situație reală.

„Oare ce pățesc elevii la examen dacă sunt prinși „copiind” folosind tehnologia modernă????? GHINION !!!!!”, a fost postarea viceprimarului Gabriela Nedelcu cu care a distribuit știrea falsă pe contul său de Facebook.

 

Advertisements

Related posts

Discuţii despre posibile colaborări administrative între Iaşi şi China

Redacția

Municipiul Roman accesează fonduri europene în valoare de 21 de milioane de lei pentru iluminatul public, Pașcaniul plătește din bugetul local 28 de milioane de lei pentru același lucru!

Răzvan Grecu

Finanţare generoasă pentru un proiect care vizează comunităţile defavorizate din Paşcani şi suburbii. 7 milioane de euro pentru populația romă și non romă!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site