NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gabriel Zetea o acuză pe Alina Gorghiu de ”ipocrizie” pentru că a condamnat ferm acuzațiile de viol și sex cu minori la adresa deputatului ex-PSD Bălășoiu, dar nu a reacționat la fel după aceleași acuzații la adresa a doi primari PNL/ Gorghiu a ieșit din direct

Deputatul PSD Gabriel Zetea a acuzat-o, miercuri, pe Alina Gorghiu de ”ipocrizie” pentru că șefa Senatului a condamnat ferm acuzațiile de viol și sex cu minori la adresa deputatului ex-PSD Aurel Bălășoiu, dar senatoarea nu a reacționat la fel de vehement după aceleași acuzații la adresa a doi primari PNL. Alina Gorghiu a ieșit din transmisiunea în direct de la Antena 3, unde a avut loc schimbul de replici între reprezentanții celor două parte aflate la guvernare.

Alina Gorghiu a iniţiat, miercuri, o petiţie prin care solicită demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul instanței supreme s-a sesizat din oficiu pentru act sexual cu un minor şi face cercetări, în alt dosar, pentru viol, deschis în urma unei sesizări. Tot miercuri Gorghiu a ieșit public pentru a critica în termeni duri suspiciunile care planează asupra deputatului exclus din PSD.

Gabriel Zetea i-a amintit Alinei Gorghiu că doi primari PNL sunt acuzați exact de aceleași infracțiuni, unul dintre ei fiind reținut de procurori, altul recunoscând în instanță că a făcut sex cu minore chiar în biroul de primar. Senatoarea nu a mai continuat dialogul și a încheiat convorbirea telefonică.

Advertisements

Ștefan Ionel Robert,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Florin Cîţu: „Este normal să avem o discuţie în coaliţie pe rectificarea bugetară”. Misiunea lui Dan Vîlceanu, să fie gardianul PNRR

Redacția

Controversatul Iulian Iancu, numit în conducerea ANRE / Disputele din jurul fostului deputat PSD

Redacția

David Popovici, la a doua victorie în Cupa României / A câştigat proba de 200 m liber

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site