RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalȘtirea zilei

Furnizarea apei potabile sistată pentru consumatorii din zona deal! Iată motivul!

Operatorul ApaVital S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile pentru o parte dintre consumatorii din Pașcani. Potrivit comunicatorului ApaVital S.A., Gheorghe Vlasie, ar fi vorba doar de cei din zona deal.

Conform acestuia motivul pentru care a fost sistată furnizarea apei, este :”ruperea unei flanșe între două conducte care alimentează zona deal”.

În anunțul postat pe pagina operatorului este anunțat că programul de furnizare va fi reluat în jurul orelor 20.00, dar sunt șanse să fie și mai devreme.


Comunicat ApaVital S.A.:

  

Furnizarea apei potabile este întreruptă în străzile Moldovei, Ștefan cel Mare, Grădiniței, Nicolae Iorga, Garabet Ibrăileanu, Eugen Stamate, Mihail Kogălniceanu, Horea Cloșca și Crișan, Vatra, Calea Iașului și Calea Romanului din minicipiul Pașcani


În vederea remedierii unei avarii apărută la conductă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de duminică, 16 iunie 2024, până la ora estimată 20.00, către utilizatorii din străzile Moldovei, Ștefan cel Mare, Grădiniței, Nicolae Iorga, Garabet Ibrăileanu, Eugen Stamate, Mihail Kogălniceanu, Horea Cloșca și Crișan, Vatra, Calea Iașului și Calea Romanului din minicipiul Pașcani.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală. Cu toate acestea la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de contact APAVITAL S.A., telefon 0232.969.

Related posts

Șoferiță depistată în trafic pe o stradă din Pașcani, cu o alcoolemie de 1,14 mg/l. A refuzat recoltarea de probe biologice

Oana Cordoneanu

Chioșcuri ridicate din piața vale! Proprietarii nu au mai plătit (FOTO)

Marius Parteni

Pășcănean accidentat de o mașină! Șoferul, fugit de la locul evenimentului, a fost prins la Roman

Redacția
Încarcă...