NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Fragmente din dosarul public Gala Bute, întocmit de DNA. Antena 3 dezvăluie numele ziariștilor care răspundeau la comenzile Elenei Udrea


Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, cum erau aranjate apariţiile Elenei Udrea în emisiunile PRO TV, precum “După 20 de ani” sau “Ştirile Pro TV”, în condiţii agreate de fostul ministru, conform antena3.ro.

“Filmările vor avea loc pe 6 sau 7 mai, când vrei tu. (…) Au nevoie de temele pe care vrei să le atingi. (…) Să spui exact ce, cum vrei. (…) Interviu când vrei, pe ce teme vrei. (…)”, sunt câteva extrase din mailurile primite de Elena Udrea de la emisiunile trustului Media Pro.
Mai mult, consiliera Elenei Udrea trimitea întrebările preferate de fostul ministru jurnaliştilor de la “După 20 de ani”, aşa cum indică documentele prezentate de Mihai Gâdea la “Sinteza zilei”.

Extrasele din acest mailuri au fost puse la un loc de procurorii DNA, în urma percheziţiilor informatice efectuate în dosarul lui Tudor Breazu, fostul asistent personal al Elenei Udrea.

Au mai fost prezentate corespondențe electronice între Breazu și Sorin Kosz ori Sorin Enache de la Realitatea TV dar și dintre același expeditor și Aura Țițirigă de la b1TV. Au mai fost pomenite și numele lui Dan Andronic și al lui Vlad Macovei de la Evenimentul Zilei.

Gâdea a prezentat un alt mail trimis de Tudor Breazu către Elena Udrea, în care o anunţa în legătură cu apariţia acestei ştiri negative, dar şi cu modul în care a plănuit să o contracareze.
Astfel, potrivit mailului, Breazu i-a aranjat fostului ministru Elena Udrea apariţii la B1 Tv, alături de simpatizanţii ei, dar şi la Realitatea Tv. Mai mult, el o asigură că inclusiv “Ziarul Financiar se ocupă!”. Tudor Breazu o asigură pe Elena Udrea că jurnaliştii Pro TV vor trata subiectul “în derizoriu, dacă va lua amploare”.

Sursa: Cotidianul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cutremur de 4,2 grade în judeţul Vâlcea

Redacția

Fructul toamnei, leac natural împotriva cancerului!

Redacția

O echipă de astronomi condusă de o româncă a descoperit o exoplanetă similară cu Terra

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site