NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO „Made in Russia”. O rachetă Iskander a explodat în aer, în Harkov

O rachetă Iskander pe care Rusia a lansat-o asupra orașului Harkov pe 23 august a explodat în aer, probabil din cauza unei defecțiuni tehnice, relatează Ukrainska Pravda.

O racheta Iskander ar fi explodat in aer, iar ramasitele ei au cazut pe o casa din HarkovFoto: Serhii Bolvinov / Facebook

„Aseară, toți locuitorii din Harkov au auzit o explozie chiar în centrul orașului. Din fericire, nu au fost răniți! Fragmente de rachetă, care era o Iskander, au fost găsite în podul unei case după incendiu. Mulți oameni au observat că clădirea nu a fost distrusă. Idee e că racheta a explodat în aer. Se poate vedea imediat că ea a fost făcută în Rusia”, a spus Serhii Bolvinov, șeful Departamentului de Investigații al Poliției din regiunea Harkov, pe Facebook.

Advertisements
  

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că are informații de la serviciile de informații ucrainene și de la partenerii internaționali că există o amenințare sporită în aceste zile, în contextul în care pe 24 august Ukraina sărbătorește Ziua Independenței. SUA au declarat că sunt de părere că Rusia va viza infrastructura civilă și guvernamentală în următoarele zile. Ministerul ucrainean al apărării i-a sfătuit pe ucraineni să fie deosebit de atenți.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Burduja (PNL) anunţă o propunere legislativă, prin care liderii de sindicat nu vor mai putea fi membri de partid

Redacția

Explozie urmată de un incendiu la Uzina Mecanică din Cugir. Mai multe persoane au suferit arsuri

Redacția

Ucraina: Recolta de cereale va fi cu 35% mai mică față de anul trecut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site