NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fotbaliști de la Ruginoasa în probă la Academia ,,Gheorghe Hagi’’

Patru jucători de la echipa AsUnirea Ruginoasa U13 au fost chemați în  probă la Academia de Fotbal ,,Gheorghe Hagi’’.  În perioada 25-28 august 2019, Iulian Curcă, Silviu Ionuț Olăeru, Ionuț Doroftei și Alin Bostan vor demonstra că merită să facă parte din cea mai de succes școală de fotbal din România.  

 

În luna mai, echipa AsUnirea Ruginoasa a devenit campioană națională la fotbal, după ce a câștigat prima ediție a competiției „Cupa Satelor”, eveniment desfășurat la Constanța.

 După ce și-a încheiat cariera de jucător profesionist, Gheorghe Hagi – cel mai iubit fotbalist român din istorie – n-a rămas departe de sportul-rege. A devenit antrenor, iar în 2009 a pus bazele unei academii de fotbal ultramoderne, la Ovidiu – lângă Constanța, proiect în care a investit 10 milioane de euro.

Scopul principal al Academiei îl reprezintă iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea copiilor şi juniorilor pentru performanţă la cel mai înalt nivel, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Totodată, alte meniri ale Academiei sunt realizarea de acţiuni îndreptate către comunitate, îmbunătăţirea vieţii copiilor prin fotbal şi promovarea sportului ca un mod de viaţă sănătos.

Advertisements
Loading...

Related posts

Cosmin Glodeanu despre ambiție și muncă: “Când se intonează imnul naţional şi sportivii sunt acompaniaţi de toată tribuna, li se vor înmuia picioarele, inima le va bate mai tare, unii vor lacrima pe exterior, alţii pe interior”

Teona Gherasim

Egal la Târgu Neamț obținut de CSM Pașcani, după 2-0 la pauză

Marius Parteni

”Crosul Toamnei”, ediția a XII-a. Câștigătorii concursului la cele 18 categorii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site