NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fotbaliști de la Ruginoasa în probă la Academia ,,Gheorghe Hagi’’

Patru jucători de la echipa AsUnirea Ruginoasa U13 au fost chemați în  probă la Academia de Fotbal ,,Gheorghe Hagi’’.  În perioada 25-28 august 2019, Iulian Curcă, Silviu Ionuț Olăeru, Ionuț Doroftei și Alin Bostan vor demonstra că merită să facă parte din cea mai de succes școală de fotbal din România.  

 

În luna mai, echipa AsUnirea Ruginoasa a devenit campioană națională la fotbal, după ce a câștigat prima ediție a competiției „Cupa Satelor”, eveniment desfășurat la Constanța.

 După ce și-a încheiat cariera de jucător profesionist, Gheorghe Hagi – cel mai iubit fotbalist român din istorie – n-a rămas departe de sportul-rege. A devenit antrenor, iar în 2009 a pus bazele unei academii de fotbal ultramoderne, la Ovidiu – lângă Constanța, proiect în care a investit 10 milioane de euro.

Scopul principal al Academiei îl reprezintă iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea copiilor şi juniorilor pentru performanţă la cel mai înalt nivel, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Totodată, alte meniri ale Academiei sunt realizarea de acţiuni îndreptate către comunitate, îmbunătăţirea vieţii copiilor prin fotbal şi promovarea sportului ca un mod de viaţă sănătos.

Advertisements
Loading...

Related posts

„Unirea” Ruginoasa a ajuns în faza optimilor la Indoor Cup Brașov

Marius Parteni

Cinste ei! O sportivă din Mogoşeşti Siret este câştigătoarea Cupei Unirii la Box – ediţia cu numărul 7

Ema Roman

Pasionații de mișcare sunt invitați duminică la Clubul Sportiv Municipal

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site