NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Târgu Frumos reabilitează ambulatoriul Spitalului ”Sf.Ioan”, cu fonduri europene

In perioada urmatoare, pe data de 9 septembrie, Primaria orasului Targu Frumos organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unor servicii de reabilitare a cladirii unde functioneaza Ambulatoriul de specialitate, de zi, din cadrul Spitalului Sf.Ioan, de pe strada Cuza Voda nr. 28B.

Prevederea bugetara a licitatiei este de 937.440 lei, fara TVA. Reabilitarea este sustinuta din fonduri europene. In perioada urmatoare, pe data de 9 septembrie, Primaria orasului Targu Frumos organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unor servicii de reabilitare a cladirii unde functioneaza Ambulatoriul de specialitate, de zi, de pe strada Cuza Voda nr. 28B. Prevederea bugetara a licitatiei este de 937.440 lei, fara TVA. Reabilitarea este sustinuta din fonduri europene.

„Suprafata totala a terenului este de 3.423 mp. Cladirea ce urmeaza a fi expertizata are demisol partial si parter. Sistemul structural: constructia este realizata din zidarie si caramida. Date concrete referitoare la perioada executiei nu exista in arhiva beneficiarului. Structura de rezistenta a cladirii in forma literei U este alcatuita din pereti portanti din zidarie de caramida plina cu grosimea intre 30 cm – 60 cm. Structura de rezistenta reazema pe fundatii din zidarie de piatra. Planseul peste parter este din lemn. Sarpanta este din lemn cu invelitoare dubla din tabla zincata. Structura tehnica a cladirii este precara. Exista pereti cu fisuri si crapaturi, finisajele sunt compromise, planseul si elementele de sarpanta sunt deformate si afectate de microorganisme. Peretii sunt afectati de igrasie”, este starea actuala a cladirii, conform caietului de sarcini.
 

sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

CPU și Ambulatoriul, două investiții pe care deputatul Axinte le va susține la adoptarea în Parlament a bugetului pe 2019

Marius Parteni

Miercuri – 21 februarie, ședința în care va fi votat proiectul de buget pentru anul 2018

Ema Roman

Consilierii locali cer șefului ARSACIS urgentarea rezolvării situației ce privește redevența pe care asociația o datorează municipiului Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site