RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul star al fotbalului brazilian Dani Alves va fi judecat pentru că ar fi violat-o pe o tânără într-un club din Barcelona

Fotbalistul brazilian Dani Alves, acuzat de o tânără că ar fi violat-o la finele lunii decembrie, fiind arestat din luna ianuarie, va fi judecat pentru agresiune sexuală, categorie penală care cuprinde violul în Spania, a confirmat, luni, tribunalul superior din Catalonia, citat de AFP. 

Data procesului nu a fost încă fixată, a precizat tribunalul, adăugând că acuzaţiile la adresa fostului fundaş lateral al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, vor fi aceleaşi cu cele menţionate în anchetă, respectiv „un delict de agresiune sexuală”, conform Agerpres. 

Conform presei spaniole, judecătorul de instrucţie responsabil cu ancheta l-a convocat pe fotbalistul de 40 de ani miercuri pentru o audiere, pentru a-l notifica în legătură cu procesul şi a stabili o cauţiune de 150.000 de euro care nu au ca scop o ieşire din închisoare, ci sunt impuşi ca „o garanţie” pentru acoperirea eventualelor prejudicii. 

Acelaşi judecător a respins de două ori cererea de punerea în libertate a jucătorului, invocând „riscul ridicat de fugă” al lui Dani Alves legat de pedeapsa mare care îi poate fi impusă în acest caz, întrucât „indiciile clare” care îl incriminează şi mijloacele sale financiare mari i-ar putea permite să părăsească Spania în orice moment. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

AUR Prahova anunţă că a depus plângere la Poliţie, după apeluri telefonice primite de alegători prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid are ”blat cu PSD”

Redacția

România şi Irlanda de Nord au încheiat la egalitate, scor 1-1, amicalul de pe Arena Naţională

Redacția

Mușchii lui Klaus Iohannis, viral în social media. Fizicul președintelui, reclamă pentru vaccinul anti-Covid, dar și pentru fitness

Redacția
Încarcă...