NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Foștii angajați de la Poștă vor primi salariile compensatorii până la sfârșitul anului

O parte din fostii angajati ai Postei Romane din judetul Iasi au primit deja banii promisi in urma disponibilizarilor din acest an.

Pana in prezent, in jur de 20 de persoane au depus dosarele de somaj si vor beneficia de salariile compensatorii. In total, 79 de angajati din cadrul Postei din Iasi au ramas fara locurile de munca si au depus dosarele pentru somaj la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa primeasca banii. Acestia vor primi salarii compensatorii timp de doi ani, echivalente cu cele primite inainte de fi disponibilizati. I

esenii au devenit someri pe baza optiunii voluntare de a pleca din cadrul companiei si in urma testarilor pe care le-au sustinut in urma cu cateva zile. Media salariilor compensatorii este de 1.000 de lei pe luna. Testele au avut subiecte separate, pentru fiecare functie a angajatilor din cadrul Postei. Majoritatea iesenilor care vor incasa salariile compensatorii si-au asumat optiunea de a pleca voluntar din cadrul companiei. Acestia vor primi banii cuveniti in urma protestelor declansate in acest an care au condus la o colaborare intre Compania Nationala a Postei Romane si cei disponibilizati.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Pandemia de coronavirus a adus o explozie a vânzărilor online în România

Redacția

Lista celor mai bănoase profesii din Iași în perioada COVID-19

Redacția

Miliardarii chinezi dau iar târcoale KOSAROM-ului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site