NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Vezi efectele competiţiei supermarketurilor din zona deal. Lidl a devenit pustiu!

Astăzi, în jurul orei 10.00, reporterii Actualitatea TV au filmat parcările de la Penny Market, Lidl şi Kaufland pentru a vedea pe care dintre acestea îl preferă mai mult păşcănenii.

Concurenţa dintre cei 3 giganţi economici amplasaţi la mică distanţă unul de altul, în zona deal, Fabrica de perdele Siretul– fosta Autogară, pare să fie în avantajul locuitorilor din Paşcani care au de unde alege şi mai important la preţuri competitive.

Kauflandul s-a situat pe locul 1 la numărul de maşini aflate în parcare, Penny Market a obţinut poziţia a 2-a, în timp ce Lidl s-a clasat pe ultimul loc.

Va dispărea Lidl de pe piaţa păşcăneană, aşa cum s-a întâmplat cu MiniMax-ul ? Greu de crezut că intenţia concernul german Schwarz-Gruppe, din care face parte atât reţeaua Lidl, cât şi reţeaua Kaufland , este aceea de a se sabota singur. Rămâne de văzut ce strategie vor adopta germanii în această privinţă, cu atât mai mult cu cât şi Penny Market e deţinut tot de conaţionalii lor, respectiv de multinaţionala Rewe Group

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Val de insolvenţe în agricultură din cauza plăţii subvenţiilor cu întârziere

Redacția

Presa bulgară: Bulgaria este de ani de zile între primii în Europa ca pondere a economiei gri. “Înaintea noastră este doar România”/ Un studiu al FMI a plasat Bulgaria şi România între ţările africane

Redacția

OFERTA VALABILĂ AZI! Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site