RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fondul suveran de investiții al Norvegiei a pierdut 164 mld. dolari în 2022

Fondul suveran de investiții al Norvegiei, cel mai mare din lume, a anunțat marți că a înregistrat o pierdere de 1.637 miliarde de coroane norvegiene (164 miliarde de dolari) în 2022, invocând volatilitatea piețelor, transmite agenția AFP.

„Piața a fost afectată de războiul din Europa, de inflația ridicată și de creșterea ratelor dobânzilor … Toate sectoarele de pe piața de acțiuni au avut randamente negative, cu excepția energiei”, a declarat într-un comunicat Nicolai Tangen, CEO Nicolai Tangen al Norges Bank Investment Management, care administrează fondul.

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

VIDEO Liga 1: Remiză între Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe

Redacția

CCR a respins sesizările pe proiectul de lege care sancţionează incitarea la ură pe considerente politice. Legea este constituţională

Redacția

Ministrul Marcel Boloș a demis un secretar de stat după ce acesta l-a insultat în birou: ”Când cobori la acest nivel nu poți ocupa o funcție de demnitate publică” / ”A fost un episod jenant, un comportament nefiresc”

Redacția
Încarcă...