RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fiul fostului primar Neculai Rățoi și-a anunțat candidatura la funcția de primar, în exclusivitate la Actualitatea TV!

Cristian Rățoi, fiul fostului primar al municipiului Pașcani, Neculai Rățoi, și-a anunțat în această seară, în exclusivitate la Actualitatea TV, intenția de a candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar.

Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „În Obiectiv”, unde a participat alături de reprezentanții organizației județene a partidului Pro România, Bogdan Abălașei și generalul în rezervă Vasile Roman.

Cristian Rățoi a fost polițist cu gradul de căpitan în cadrul IPJ Iași, iar pe parcursul vieții tatălui său nu a manifestat niciodată intenția de a intra în politică. Acesta și-a justificat decizia de a intra în politică și de a candida pentru funcția de primar, clamând lipsa profesionalismului a actualei administrații a municipiului. Rățoi s-a arătat contrariat de faptul că primarul Dumitru Pantazi nu a reușit să intervină pentru a împiedica sistarea agentului termic către populație.

  

Fiul fostului primar s-a mai arătat deranjat de activitatea Apa Vital și a acuzat operatorul că livrează „mâl” în loc de apă la Sodomeni, dar și de faptul că atât iluminatul public cât și cel ce deservește utilizatorul individual nu este în parametrii normali.

Related posts

Răţoi atacă un gigant american de la tribună

Redacția

Lider AUR din UK, dezvăluiri despre George Simion: „În doar 4 săptămâni am înțeles că liderii AUR nu sunt ceea ce spun că sunt. Nu sunt patrioți, sunt slugile străinilor care distrug țara noastră”

Redacția

Săptămâna de muzică în Scoția pentru doi elevi nevăzători ai Liceului Special ”Moldova” Tg.Frumos

Redacția
Încarcă...