RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Firmele de taxi la control. Consilierii vor verifica activitatea operatorilor din Pașcani

Operatorii de taximetrie din municipiul Pașcani urmează să fie controlați de reprezentanții autorității publice locale. Asta au stabilit astăzi consilierii locali, după ce au primit mai multe reclamații de la cetățeni.

 

  

 

Sorin Olariu, consilier PMP, a cerut reprezentanților administrației locale să fie de acord cu înființarea unei comisii, din rândul aleșilor, care să verifice operatorii de transport în regim de taxi.

“Propun înființarea unei comisii, poate chiar noi consilierii să facem parte din ea, să verificăm activitatea acestor operatori. Sunt foarte mulți, din câte se aude care obțin autorizații, pe care nu le folosesc. Seara nu sunt taxiuri pe străzi”, a subliniat consilierul Olariu.

 

Și cei din PNL sunt de aceiași părere.”Trebuie să acționăm pentru a combate pirateria. Sunt oameni care ne aduc la cunoștință faptul că circulă în nesiguranță. E și concurența neloială”, a susținut Marius Pintilie, consilier PNL.

 

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a declarat că Primăria Pașcani a intervenit mereu pentru combaterea acestor fenomene și a sesizat Poliția ori de câte ori a fost necesar.      

                                                                                                                           

Primăria Pașcani a emis un număr de 114 autorizații taxi la nivel local. Societățile care au obținut cele mai multe sunt bănuite că nu operează cu numărul de mașini declarate. 

 

 

Related posts

Consilierul Dediu de la PSD se declară împotriva parcărilor rezidențiale. În 2018 partidul din care face parte a aprobat un regulament și o taxă anuală!

Răzvan Grecu

Toate loturile de produse care provin din China, verificate de ANPC

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în cartierul Serelor din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...