NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fapte, nu vorbe! Primarul anunță că nu mai sunt bani pentru investiții, după ce și-a mărit salariul

Anunț îngrijorător al primarului Dumitru Pantazi la o zi după ce Actualitatea Tv și Newspascani.com au anunțat că și-a mărit salariul. 11 milioane lei din bugetul public au fost cheltuiți în 2018.

 

  

 

Excedentul financiar anunțat la începutul anului a fost cheltuit în acest an. Este vorba de aproximativ 11 milioane lei, bani pe care administrația locală anunța că îi are în conturi pentru investiții. Acești bani au fost epuizați, asta în condițiile în care adevăratele investiții lipsesc cu desăvârșire.

 

În ședința Consiliului Local ce avut loc astăzi primarul municipiului a dezvăluit acest aspect. Totul în contextul unor discuții pe marginea lucrărilor ce ar trebui efectuate la bariera de la Blăgești.’’Asta implică un proiect nou. Banii din excedent au fost cheltuiți”, a susținut Dumitru Pantazi, atunci când i s-a spus că ar trebui realizate lucrări pentru reașezarea traficului.

 

Reamintim faptul că la început acestui an administrația locală anunța că are în cont 11 milioane lei pentru investiții, dar lucrările efective derulate în teren sunt foarte puține.    

 

Primarul și viceprimarul municipiului vor încasa un spor de 25% pentru implementarea proiectului de reabilitare termică a școlii Iordachi Cantacuzino, totul ca urmare a unei dispoziții interne semnată de edilul local.     

Advertisements

Related posts

Moșierul Dumitru Pantazi către un cetățean ce i-a reproșat că este plătit din bani publici: „Dacă considerați că aveți nevoie de ajutor financiar vă pot da din indemnizația mea!” PLUS Primarul nu crede că cetățenii pot să gândească singuri! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Telefoane utile în perioada sărbătorilor!

Marius Parteni

Acord de colaborare semnat între Patronatul Serviciilor Publice din România și Uniunea Municipalităților din Anatolia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site