RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zuzan pune tunurile pe ApaVital și ARSACIS. Iată cine vă poate obliga să achitați apa furnizată

Secretarul Primăriei Pașcani propune completarea hotărârilor prin care legislativul local în luna noiembrie 2014 a denunțat contractul de delegare a serviciului de apă către ApaVital și ieșirea din ARSACIS.  

Mircea Zuzan le-a propus acestora ca în respectivele hotărâri să fie stipulat în clar faptul că la această situație s-a ajuns din cauza celor două instituții. Tot el astăzi a afirmat faptul că locuitorii municipiului, care nu și-au achitat apa consumată către operatorul județean, pot sta liniștiți.

Pe fondul discuțiilor legate de ceea ce se întâmplă în acest moment după aprobarea de către CL a celor două hotărâri, secretarul Primăriei a venit cu propunerea către aleșii locali de a le completa.“Eu propun aleșilor locali ca în hotărârile de denunțare și retragere să fie făcute următoarele completări: denunțarea contractului se face din vina exclusivă a operatorului, iar denunțarea din vina exclusivă a reprezentanților asociației. Ei nu și-au dus la îndeplinire atribuțiile”, a subliniat Mircea Zuzan. Propunerea acestuia a fost aprobată de legislativul local.

  

Cât privește apa neplătită de oameni, secretarul Primăriei, i-a sfătuit pe oameni să aștepte o decizie a instanței, iar atunci când unii oameni au întrebat unde o pot plăti.”ApaVital vă poate obliga să achitați apa doar în urma unei sentințe judecătorești. Ei trebuiau să aibe încheiate contracte la momentul la care au prestat serviciul”, a subliniat Zuzan.

Menționăm faptul că societatea PSA Pașcani are de încasat aproximativ 2 milioane de lei de la operatorul județean pentru serviciile de epurarea a apelor.       

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Atenţionare de călătorie MAE: În Ungaria, vor fi modificări în cadrul sistemului electronic de taxare rutieră

Redacția

Pentru că nu au cadru legal să-și încaseze banii de la cetățenii fără contract, ApaVital amenință că va obliga Primăria să achite aceste sume!

Răzvan Grecu

Un drum din zona Pașcaniului va fi reabilitat complet

Redacția
Încarcă...