RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fiecare metru de teren recuperat este de cea mai mare importanță, spune Zelenski

Fiecare metru de teritoriu ucrainean recucerit de la forțele de ocupație rusești este „de cea mai mare importanță”, a declarat vineri Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a vizitat trupele de pe linia frontului din ZaporojieFoto: president.gov.ua

„Mișcarea noastră înainte este cel mai important lucru”, a declarat președintele ucrainean în discursul său video nocturn după ce s-a întâlnit cu comandanții militari de top.

  

„Fiecare soldat, fiecare nou pas pe care îl facem, fiecare metru de pământ ucrainean eliberat de inamic este de cea mai mare importanță”, a spus el.

Ucraina și-a început contraofensiva extrem de așteptată la începutul acestei luni și a afirmat deja că a recucerit cel puțin șapte așezări.

Putin spune că forțele ucrainene nu au nicio șansă în fața celor ruse

Vorbind vineri la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, președintele rus a declarat că Volodimir Zelenski va depinde în curând în totalitate de echipamentele furnizate de Occident.

El a adăugat că Ucraina nu a reușit să facă progrese în contraofensiva sa și a spus că armata ucraineană nu are „nicio șansă” împotriva celei rusești.

Kievul ar putea fi bombardat

Vorbind despre o escaladare a războiului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Emmanuel Macron, în discursul de Anul Nou, despre 2024: ”Alegere decisivă între continuarea Europei sau blocarea ei”

Redacția

Stenograme din ședința PNL. Ședință cu scântei. Ce reproșuri au fost aduse conducerii

Redacția

Rusia a ajuns la 225.000 de militari morți și răniți în războiul din Ucraina, arată o estimare a BBC rus/ Cum calculează jurnaliștii victimele/ Marea Britanie susține că ucrainenii au străpuns prima linie de apărare a rușilor

Redacția
Încarcă...