RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL decide azi strategia pentru alegerile din 2024. Liberalii, reuniți într-o ședință la Sinaia

Conducerea extinsă a PNL se reunește de la ora 09.00, într-o ședință, la Sinaia, urmând a fi discutat strategia pentru alegerile din 2024, situațiile din diferite județe, dar și să modul cum pot pune capăt plecărilor de primari.

Liderii liberali decid privind viitorul partidului FOTO Inquam

Liderii liberali decid privind viitorul partidului FOTO Inquam

În primul rând, este așteptată luarea deciziei oficiale că PNL va merge singur în alegeri. Potrivit datelor pe care le are conducerea liberală, varianta liste separate față de PNL le-ar aduce puncte în plus. Și în rândul liderilor din teritoriu peste două treimi au înclinat pe varianta liste separate.

  

O a doua temă este situația județ cu județ, în condițiile în care situațiile diferă în funcție de regiune. În teritoriu sunt nemulțumiri că oamenii din conducerea centrală nu gestionează problema plecării primarilor. 

În ședința PNL s-ar putea decide adoptarea unui ton mult mai critic față de PSD, adică să nu mai fie acceptate ironiile social-democraților, fără să li se răspundă acestora, precum și față de măsuri.

Nu în ultimul, un mare interes este față de proiectele de infrastructură, unde aleșii din teritoriu le vor cât mai repede în derulare, în condițiile în care banii sunt trimiși cu greu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aurescu: România salută mesajul de unitate pe care noua Declarație NATO-UE îl promovează

Redacția

România nu e pregătită să dezincrimineze penal posesia de canabis, susține un fost șef Antidrog în BCCO: ”Am vedea pe străzi tineri care trag, care merg cu jointul la şcoală”/ Proiect REPER pentru dezincriminarea deținerii de canabis pentru consum propriu

Redacția

Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, vizită electorală la Depoul Dudești. Ce le-au promis angajaților STB

Redacția
Încarcă...