RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fetiță de 4 ani accidentată de o mașină de Poliție, care se deplasa la o intervenție

O minoră în vârstă de 4 ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier, după ce a fost lovită de un echipaj de Poliție aflat în misiune. Acesta a avut loc luni, 21 mai, în jurul orei 20.30, în satul Uda, comuna Tătăruși.

La fața locului au sosit echipaje de la Poliție și Ambulanță. În urma primelor verificări s-a stabilit că fetița nu era supravegheată și a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure.

  

„Victima a suferit un traumatism cranio cerebral cu pierderea conștienței, escoriații nivel frontal și parietal. A fost transportată  la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal  Pașcani, apoi la Spitalul Sf. Maria din Iași”, ne-a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iași.

 Minora a fost accidentată de șoferul autospecialei de Poliție. El a fost testat alcoolscopic,iar rezultatul a fost zero. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Mașina de Poliție, în care se aflau doi agenți, se deplasa la o intervenție în Tătăruși, în urma unui apel la 112. Un grup de tineri a provocat scandal la un bar.  

Related posts

VIDEO: O femeie cu un copil mic de mână, trântită la pământ și tâlhărită pe stradă, la Piatra-Neamț

Redacția

47 de permise reținute în două zile, pe raza județului Iași

Redacția

Neamț: Un camion plin cu lemne a spulberat trei copii, unul dintre ei a murit pe loc

Redacția
Încarcă...