NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Carieră încheiată mult prea devreme pentru o polițistă din Iași, care a suferit un accident

La inceputul lunii iunie a anului trecut, o politista din Iasi suferea un accident infiorator. Intr-un moment de neatentie, ofiterul de politie Mihaela Abaza a alunecat pe scari in incinta Inspectoratului de Politie Judetean.

 

  

Pe 8 iunie 2017 la ora 9:21, unul dintre colegii politistei a cerut ajutorul medicilor. Un echipaj de la Ambulanta s-a deplasat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie si a gasit-o pe politista intr-o stare grava. Echipajul medical i-a acordat primele ingrijiri, iar mai apoi au transportat-o la spital. Mihaela Abaza are 39 de ani si lucreaza de ani buni in cadrul IPJ Iasi. Imediat dupa incident, ea a stat internata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, fiind in coma. In urma accidentului, a suferit o plaga craniana si un hematom intercerebral, intrand intr-o coma severa. Imediat dupa ce a ajuns la spital, a suferit o interventie chirurgicala, iar medicii au tinut-o sub supraveghere.

Chiar daca toti sperau intr-o minune, medicii erau destul de sceptici in legatura cu sansele sale de vindecare. In urma unor astfel de cazaturi, omul poate ramane cu sechele grave, insa totul difera in functie de organism.

Mihaela Abaza se intorcea de la o activitate pe 8 iunie. Ea s-ar fi impiedicat, a cazut si s-a lovit puternic la cap. Dupa perioada lunga de spitalizare, Mihaela Abaza a inceput sa se simta mai bine. Starea sa de sanatate s-a ameliorat, iar de la o zi la alta totul mergea spre bine.

articolul integral pe www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni din fața Bisericii Înălțarea Domnului

Ema Roman

Control judiciar pentru indivizii care au provocat scandal sâmbătă la Boureni. Proprietarul casei și-a retras plângerea!

Marius Parteni

Diana Șoșoacă, anchetată de IPJ Iaşi după ce a făcut chef LIVE şi i-a dat dedicaţii lui Arafat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site