RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Femeie în stare de ebrietate ajunsă la spital după ce s-a tăiat la mână. Unii pacienți au exagerat cu mâncarea și băutura de Sf. Ioan

O femeie de 35 de ani din Pașcani a ajuns la Spital după ce s-a tăiat la mână într-un geam. Din constatările medicilor accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Femeia se afla singură în casă neexistând astfel suspiciunea unei agresiuni asupra sa.

“În cursul gărzi de ieri s-a prezentat o femeie de 35 de ani din Pașcani cu o plagă tăiată, profundă și complexă la mâna stângă. Conform pacientei aceasta a fost produsă de un ciob de geam. Femeia a fost trimisă la chirurgie plastică Iași”, a declarat pentru Actualitatea TV Diana Acsinte directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență.

De asemenea astăzi în Compartimentul de Primiri Urgențe s-au prezentat multe persoane cărora li s-a făcut rău după excesul de mâncare sau alcool.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O fetiţă în vârstă de o lună ar putea fi cel mai tânăr pacient infectat cu COVID-19. Ea a fost internată la Spitalul de Copii Sf. Maria, din Iași

Redacția

Medici de la Spitalul Municipal, confirmați pozitiv. Alți cinci pășcăneni au ajuns în CPU!

Marius Parteni

Doi bolnavi în stare gravă au primit primele doze de plasmă de la cei vindecaţi la Iași

Redacția
Încarcă...