RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Femeia care a stat patru zile moartă în casă va fi înmormântată mâine

Primăria Pașcani împreună și Protopopiatul Pașcani se vor ocupa de înmormântarea femeii care a decedat în noaptea de 5-6 ianuarie într-o locuință din blocul S2 din zona deal.

Ieri angajații Primăriei au apelat la o firmă de specialitate de unde au comandat un siciriu și au ridicat corpul neînsuflețit al femeii. Ea a fost depusă la Capela Bisericii Înălțarea Domnului și urmează ca mâine să fie înmormântată.

Astăzi, viceprimarul Vasile Axinte, a criticat modul de acțiune al Poliției, care după verificările la fața locului de duminică, 6 ianuarie, au plecat fără a înștiința Serviciul de Asistență Socială, ținând cont de faptul că Constanța Lubaș nu avea rude. Acesta a mai spus că dacă ar fi existat comunicare locatarii blocului nu ar fi trebuit să aștepte atât de mult intervenția autorităților.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Reacția reprezentanților plajei unde un loc de cearșaf la mal este vândut cu 200 de lei: Proprietarii apartamentelor sunt medici şi avocaţi, apreciază intimitatea. Taxa este pentru descurajarea celor din afară

Redacția

Fructele şi legumele cu cele mai multe pesticide. Cum ne ferim de otrăvurile de la piaţă sau supermarket

Redacția

Poliţistul pedofil Eugen Stan sochează din nou: “De ce mă urăşte toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”

Redacția
Încarcă...