NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mult așteptatul patinoar a rămas o idee. Viceprimarul spune că nu se va face în acest an!

Promisiunea de dinaintea iernii care a stărnit bucurie în rândul iubitorilor sporturilor de iarnă a rămas doar la stadiul de proiect. Vasile Axinte, cel care a avansat ideea amenajării unui patinoar a revenit asupra ei și a explicat că vremea și banii sunt motivele pentru care această idee nu a fost pusă în practică în această iarnă.

Advertisements

„Aș fi vrut să amenajez pe amplasamentul fostului ștrand din parcul Pestisorul un patinoar natural dar condițiile meteo nu ne permit. Vedeți cum este afară… Am discutat și cu o firmă să procedăm ceva în genul cum este în Iași, la Mall sau Palas. Costurile insa sunt foarte mari. Mai degrabă cumpărăm noi instalația necesară și amenajăm cu forțe proprii. La idee nu am renunțat. Avem un proiect european pentru Clubul Sportiv și ne gândim că unde este terenul de zgură să fie amenajat un patinoar cu instalația necesară, tot ce trebuie. Avem mai multe soluții dar o căutăm pe cea mai viabilă. Din păcate în acest an nu vom mai reuși să facem”, a declarat pentru infopresspascani viceprimarul Vasile Axinte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria a primit de la Guvern 600.000 de lei. Vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii

Răzvan Grecu

Un nou procuror la Parchetul Pașcani

Redacția

Păsările şi animalele nu se pot vinde în pieţele agroalimentare: Primăria spune că DSV a avizat activitatea provizoriu, dar reprezentanţii instituţiei îi contrazic

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site