RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs organizat de Aeroportul Iași: Week-end la Roma pentru o idee “vizuală”

Concursul de creație pentru adoptarea unei noi identități vizuale a Aeroportului Iași, continuă cu anunțarea Marelui Premiu. Conducerea instituției ieșene anunță că Marele Premiu acordat câștigătorului Concursului de creatie constă într-un week-end la Roma, pentru două persoane. 

Aeroportul Iași oferă două bilete de avion Iași-Roma-Iași în preajma zilei de 14 februarie 2013, iar Travis Tourism oferă cazarea pentru două persoane, timp de două nopți la hotel de trei stele în capitala Italiei.

“Reamintim că până în data de 31 ianuarie 2013, Aeroportul Iași invită persoanele interesate să participe la un concurs de creație pentru identitatea vizuală a aerogării ieșene. Ne așteptăm ca întoarcerea studenților din vacanță să aducă mulți concurenți și multe idei creative, în vederea alegerii celei mai potrivite variante pentru poarta aeriană de intrare în Iași – într-un Iași pe care ni-l dorim din ce în ce mai atrăgător pentru business, cultură sau turism”, a declarat Marius Bodea, directorul General al Aeroportului Iași.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

EXCLUSIV: Ce conţin plângerile de la ANI care îi vizează pe şefii de la DSV, cu neveste de sute de mii de euro

Redacția

Valul de căldură se extinde, astăzi, în toată ţara. În Moldova este COD GALBEN de caniculă

Redacția

Discuții fără sfârșit! Problema câinior comunitari dezbătută din nou

Oana Cordoneanu
Încarcă...