RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Farul Constanța a câștigat titlul de campioană. A revenit spectaculos, după ce a fost condusă de FCSB cu două goluri

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii. După fluierul final, fanii au invadat terenul, bucurându-se de triumful favoriţilor lor, transmite Agerpres.

Farul, care îşi trece în palmares al doilea titlu naţional, după cel obţinut de FC Viitorul în 2017, a reuşit o revenire spectaculoasă în această veritabilă finală a campionatului, după ce a fost condusă cu 2-0.

FCSB a început foarte bine meciul şi avea 2-0 în min. 17, prin golurile marcate de Adrian Şut (9), Andrea Compagno (17). Farul a revenit treptat în joc, a reuşit să reducă din diferenţă înainte de pauză, prin brazilianul Mateus Santos (42), cu capul, din centrarea lui Andrei Borza, profitând de ieşirea neinspirată a portarului Ştefan Târnovanu.

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2). FOTO: Inquam Photos/ Alex Nicodim Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2).  » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

VIDEO Zelenski spune că Ucraina a făcut progrese în ultimele 7 zile: „Numai eroismul ucrainean este cel care determină cum se va încheia războiul”

Redacția

“Celulele CAR-T pot vindeca pacienții cu leucemie”. Cazul a doi pacienți la care cancerul a intrat în remisie- Studiu

Redacția

Ciucă, discuții cu șeful diplomației din Armenia privind situaţia de securitate și susținerea păcii

Redacția
Încarcă...