NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fântâna arteziană de 8 miliarde lei și celelalte lucrări din zona Primăriei au fost aprobate pe baza unui proiect din 2004

Șefii Primăriei au avut în urmă cu două zile o întâlnire cu reprezentanții firmei Incom SA Iași, care execută lucrările de sistematizare a zonei din jurul sediului administrativ. Scopul întâlnirii a fost acela de a analiza stadiul lucrărilor executate în acest an și dacă este respectat planul de execuție a lor.

Întrebat despre oportunitatea unor lucrări care se realizează, cum ar fi fântâna arteziană pentru care se vor cheltui aproximativ 8 miliarde lei vechi, primarul Dumitru Pantazi  a susținut că aceasta a fost prevăzută în proiectul realizat în anul 2004.

  

„Fântâna a fost trecută în proiectul la vremea la care s-a realizat. Lucrările în această zonă fac parte dintr-o investiție în continuare și trebuie să le executăm”, a susținut primarul Pantazi.

Edilul local a mai menționat că a intrat în posesia proiectului după care s-au realizat investițiile, fiind astfel eliminate suspiciunile cum că lucrările s-ar fi executat fără documente.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Locuință provizorie pentru membrii familiei a cărei casă a fost distrusă ieri de un incendiu

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe Calea Romanului, din Pașcani

Redacția

ApaVital opreşte furnizarea serviciului în Moţca şi Boureni

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site