RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Fabrica Scudas a fost cumpărată de omul de afaceri Vasile Sandu

O firmă din Pașcani și-a mărit de astăzi portofoliu achiziționând fosta fabrică Scudas. Este vorba despre Proinvest, condusă de omul de afaceri Vasile Sandu, care de câțiva ani de zile se află într-o continuă expansiune și care are ca obiect principal de activitate prelucrarea oțelului.

 

  

Fosta fabrică Scudas a fost achiziționată de la omul de afaceri ieșean Constantin Comănescu care are dificultăți financiare, multe dintre firmele sale aflându-se în insolvență sau faliment. Acesta a intrat în posesia fabricii în anul 2012 cumpărând-o printr-o licitație publică contra sumei de 1,9 milioane de euro.

Deocamdată nu se știu detaliile tranzacției, Vasile Sandu neputând fi contactat până la data redactării aceștei știri, însă conform unor surse bine informate tranzacția va fi oficializată în jurul datei de 23 martie.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Solutiile gasite de tineri dupa ce RCA-ul a ajuns sa-i coste mai mult decat masina. Preturile cresc si de la un oras la altul

Redacția

Isărescu: Unele scăderi ale prețurilor alimentelor vor apărea / Ajustarea fiscală este esențială, deși nu e simplu nici politic nici social

Redacția

Tot ce trebuie să știi despre lichidul pentru pornirea rapidă a motorului

Redacția
Încarcă...