RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Explozie la un depozit de muniție din Bulgaria al omului de afaceri Emilian Gebrev, otrăvit de ruși în 2015. Compania sa a livrat arme Ucrainei

O explozie urmată de un incendiu s-a produs duminică într-un depozit de muniție al companiei „EMKO” aflat lângă orașul Karnobat din Bulgaria. Compania îi aparține omului de afaceri Emilian Gebrev, care a fost otrăvit în 2015

The Kyiv Independent amintește că acesta a furnizat arme Ucrainei după 2014.

În urma exploziei nu au existat victime, iar zona a fost supravegheată cu o dronă, urmând să rămână izolată timp de 72 de ore, conform agenției de presă bulgare Novinite.

Proprietarul companiei, Emilian Gebrev, a explicat pentru postul național de radio din Bulgaria că în depozit se afla muniție veche, care fusese comandată de companii, dar nu fusese plătită și era depozitată acolo:

  

„Nu este vorba despre nicio eroare umană, pentru că nu există eroare umană. La ora 4:00 s-a auzit o explozie și apoi depozitul a luat foc. Ce era înăuntru nu poate spune nimeni. Este interzis să se intre înăuntru timp de 24 de ore”.

The Kyiv Independent, care relatează despre explozie, amintește că compania deținută de omul de afaceri Emilian Gebrev, căruia îi aparține depozitul, a furnizat arme Ucrainei după 2014.

Cazul otrăvirii omului de afaceri bulgar Emilian Gebrev

În timpul unei recepții la Sofia,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Joi începe reuniunea Consiliului European. Președintele Klaus Iohannis anunțase că va solicita punerea pe agendă a aderării României la Schengen. Subiectul nu se află, însă, pe ordinea de zi

Redacția

Directorul unei agenţii imobiliare a fost ARESTAT pentru că a vândut o casă unui câine. Bărbatul e acuzat de „subminarea valorilor morale”

Redacția

Vladimir Putin: Nu avem ca obiectiv distrugerea Ucrainei. Nu vor mai avea loc, pentru moment, atacuri de amploare

Redacția
Încarcă...