RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La scăldat în mijlocul Pașcaniului

Uimire și frustrare au simțit pășcănenii care au surprins într-o după amiază, un minor care se răcorea în fântâna arteziană din centrul orașului.

Deloc deranjat de faptul că ar putea fi tras de mânecă pentru comportamentul său, copilul a intrat în apă și a început să se bălăcească.  Cum nu l-a deranjat nimeni, a petrecut câteva minute bune în interiorul fântânii, timp în care a fost filmat de către un trecător.

Filmulețul a fost publicat pe grupul de facebook “Ești din Pașcani dacă… ” și a stârnit indignare și revoltă în rândul celor care l-au văzut. Replicile oamenilor la vederea imaginilor au fost: “Da, bun motiv, de asta nu avem nimic frumos în orașul ăsta”, “Uite de asta nu a fost niciodată o fântână arteziană funcțională în Pașcani.. “ și “Poliția Locală e ocupată cu bătrânele care vând 3 legături de pătrunjel fără a avea atestat de producător…….”.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Apar modificari importante in circulatia trenurilor

Redacția

Cu pomul și porcul de Crăciun, în sala de audiențe de la Primăria Pașcani

Ema Roman

Tragedie la ISU. Un pompier de 38 ani a murit într-un spital din Iași după ce a fost salvat inițial de colegi. Barbatul urma să devina tată

Carmen Bălăceanu
Încarcă...