NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

115 locuri de muncă vacante la Pașcani. În ce domenii se fac angajări (DOC)

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani are în evidență 115 locuri de muncă vacante, în această perioadă. Sunt în diverse domenii, pentru care se solicită persoane cu studii superioare, medii sau studii de specialitate.

 

Se caută cu studii superioare director vânzări, inginer șef în construcții, specialist în domeniul calității, inginer mecanic,proiectant inginer mecanic,economist,manager proiect, specialist marketing, consilier juridic și economist.

 Pentru studii medii: contabil, agent de vânzări, gestionat depozit, fierar betonist, sudor, operator la mașini unelte, frezor, mecanic utilaj, mecanic întreținere, patiser, galvanizator, confecționer,muncitori necalificați în construcții și în confecții.

 Cu studii de specialitate: bucătar, sculer matrițer, rectificator, strungar universal,electrician,cofetar,tâmplar universal și șofer.

 La sfârşitul lunii octombrie 2015, rata şomajului înregistrat în judeţul Iaşi a fost de 4,55%, în scădere cu 0,07 pp faţă de cea din luna septembrie a anului 2015.

 LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ-ALOFM PAȘCANI

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Cetatea Câlnic, bijuteria arhitectonică a Transilvaniei

Redacția

(VIDEO) Incendiu puternic la Romstal! A fost necesară mutarea locuitorilor de la blocul din vecinătatea incendiului

Redacția

PSD Paşcani despre trecerea în nefiinţă a lui Neculai Răţoi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site