NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Emma Răducanu: „Părinții sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum”

Tânăra jucătoare britanică Emma Răducanu, care a uimit lumea tenisului prin câştigarea titlului la US Open, a declarat că acest succes nu numai că a surprins-o, dar i-a satisfăcut şi pe părinţii săi greu de mulţumit.

După succesul de la New York, Răducanu (18 ani) a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23, dar i-a făcut fericiţi şi pe mama sa Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român, Ian (fost Ion).

”Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea şi cred că acum asta mă ajută pe scena lumii”, a afirmat Răducanu într-o apariţie la programul ”Good Morning America”, de la ABC News.

”A fost foarte plăcut să vorbesc cu ei după ce am câştigat. Erau foarte fericiţi şi mândri de mine, iar ei sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum”, a adăugat Emma Răducanu.

  

Răducanu a devenit sâmbătă, după victoria în faţa altei tinere, canadianca Leylah Fernandez, prima jucătoare care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem venind din calificări.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un tânăr din Valea Seacă convocat în lotul României, pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor

Redacția

Șapte rugbyști pășcăneni au participat la Academia de Rugby. Doi dintre ei vor juca în lotul național

Răzvan Grecu

RECORD! Cinci medalii de aur, una de argint și trei de bronz pentru atleții pășcăneni la etapa finală a Campionatului Național de Atletism! Avem trei campioni naționali!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site