RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Eliminată în primul meci la Montreal, Simona Halep este încrezătoare într-un parcurs bun la US Open: Sunt mulțumită de evoluția mea

US Open rămâne principalul obiectiv pentru Simona Halep în acest an. Chiar dacă a pierdut la Montreal, românca e mulţumită de jocul său şi speră să facă progrese săptămâna viitoare, la Cincinnati.

Eliminarea prematură de la Montreal se lasă cu repercusiuni pentru Simona Halep. Fostul lider mondial a coborât până pe locul 14 în clasamentul WTA actualizat în timp real. Până la US Open, Simona are şansa să îşi ia revanşa săptămâna viitoare la Cincinnati, în direct la Digi Sport.

Simona Halep, numărul 13 WTA: Am simţit că la US Open ar trebui să fiu la nivelul la care am jucat aici. Asta nu înseamnă că săptămâna viitoare voi evolua la fel de bine. Trebuie să văd cum mă voi simţi din punct de vedere fizic, dar acum pot să spun că am încredere în jocul meu.

Halep are două finale pierdute la Cincinnati, cu Muguruza în 2017 şi cu Bertens acum trei ani.

  

Halep, înfrângere cu nervi și acuzații la Montreal

Simona Halep a avut mai multe izbucniri nervoase în timpul meciului cu Danielle Rose Collins. Românca nu a ezitat însă să îşi acuze adversara de lipsă de fair play.

Simona Halep: „Nu te uita în tribună!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cazul Peng Shuai. Organizatorii Australian Open renunță la interzicerea tricourilor cu sportiva chineză, după critici din toată lumea

Redacția

GALERIE FOTO Jackie Chan a dus flacăra olimpică a JO 2022 pe Marele Zid Chinezesc

Redacția

Prima ediție Cros pentru școli Pașcani

Redacția
Încarcă...