RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii Școlii „Iordache Cantacuzino” ar putea să se mute la Școala „Ion Creangă” din Fântânele! Vor învăța în trei schimburi pe parcursul reabilitării instituției de învățământ!

Ieri, într-o ședință a conducerii Școlii „Iordache Cantacuzino” s-a discutat despre posibilitatea relocării activității școlare la fosta Școală „Ion Creangă” din cartierul Fântânele. Decizia ar urma să fie luată în viitorul apropiat și este cauzată de implementarea proiectului european de reabilitare a clădii în care funcționează școala gimnazială.

Dacă va fi pus în aplicare acest plan, elevii vor învăța în trei schimburi. Astfel, clasele pregătitoare, a I-a și a II-a vor avea cursuri între orele 8 și 11, în timp ce clasea a III-a și a IV-a, vor învăța de la 11 la 14, iar gimnaziul de la 14 la 19.

  

Din câte se pare lucrările de reabilitate vor dura 14 luni, iar părinții și-ar dori ca investiția să se implementeze pe perioada vacanțelor pentru ca activitatea elevilor să nu fie perturbată.

Related posts

Elevii vor putea da examen de admitere la liceu, înainte de Evaluarea Națională, din 2024

Redacția

Ministerul Educației anunță două linii Telverde. La ce numere trebuie să sune elevii și părinții pentru a afla cum începe școala

Redacția

Părinții obligați să stea acasă cu copiii care învață online ar putea primi 75% din salariul mediu brut

Redacția
Încarcă...