NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Elev pășcănean depistat în parc în timp ce se droga cu prenadez

Un elev pășcănean a fost depistat de către polițiștii locali în timp ce patrulau pe Aleea Parcului, că se droga cu prenadez. Tânărul se afla în zona Palatului Cantacuzino în seara zilei de 25 februarie, iar în momentul în care polițiștii l-au întrebat de ce face acest lucru, tânărul nu a dat un răspuns concret, el fiind confuz.

 Singurele răspunsuri concrete pe care le-a oferit oamenilor legii au fost acelea că este elev din Pașcani și că se droga din curiozitate. Urmează ca Poliția Locală să ia legătura cu instituția de învățământ la care tânărul a declarat că învață pentru a se lua măsuri.

”Un tânăr în vârstă de 19 ani din Pașcani a fost găsit pe Aleea Parcului, în zona Palatului Cantacuzino, în timp ce inhala dintr-o pungă vaporii degajați de o soluție pentru piele și cauciuc. Acesta, în momentul depistării avea o stare confuză, declarând că a făcut acest lucru din curiozitate. Urmează să înștiițăm instituția de învățământ la care ne-a declarat că este elev”, ne-a precizat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

NU URCAȚI LA VOLAN DACĂ CONSUMAȚI BĂUTURI ALCOOLICE

Cătălin Cocoș

Noi reguli. Amenzile vin în mare viteză

Redacția

Valea Seacă: Tânăr de 21 de ani condamnat la doi ani închisoare pentru furt

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site