RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Efectele ploii torențiale în Pașcani și zonele învecinate: străzi și gospodării inundate, copaci rupți, depozite pline cu apă (VIDEO)

 

 

Ploaia torențială care a căzut în ultimele ore a creat probleme mari, atât în Pașcani cât și zonele învecinate. Pompierii pășcăneni au fost solicitați în mai multe zone pentru evacuarea apei cu motopompele.

  

În Pașcani, pe strada Grădiniței, au scos apa din depozitele unor magazine, apoi pe strada Sportului, în fața unui pavilion de locuințe, pe strada Gării, în curtea Școlii Speciale, cât și în suburbia Boșteni pentru scoaterea apei din beciul a două locuințe. În urma furtunei care s-a abătut ieri asupra municipiului nostru, s-au rupt mai mulți copaci. Unul dintre ei a produs pagube, după ce a căzut pe un autoturism. În Parcul Peștișorul s-au rupt două sălcii. Drumul județean Pașcani-Todirești este impracticabil, în urma ploii torențiale.

 Și la Valea Seacă au fost probleme. Culturile agricole au fost distruse, gospodării inundate.Circulația pe drumul județean 208 a fost îngreunat.

Din păcate, meteorologii nu au vești bune. Prognoza meteo anunță și în acest weekend furtuni cu fulgere și cantități mari de apă acumulate.

 {youtube}yrcPSc3OgoU{/youtube}

 

{youtube}nupjSMqJY-0{/youtube}

 

Related posts

Administratorul public, internat în spital cu toxiinfecție alimentară

Marius Parteni

Consilierii locali chemați în ședință extraordinară pentru a respinge o plângere formulată de A.R.S.A.C.I.S.

Răzvan Grecu

Şomerii care se angajează primesc 12.500 de lei primă de instalare

Redacția
Încarcă...