NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ediţia a doua a festivalului “Curcubeul Artelor”, secţiunea dans. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul Zilelor Municipiului

150 de participanţi, talentaţi şi doritori de premii, au participat la ediţia a doua a festivalului  “Curcubeul Artelor”, secţiunea dans. Aceştia au fost împărţiţi pe formaţii şi au concurat la mai multe secţiuni: dans tematic, dans popular, dans latino, dans de societate şi street dance.

 Trofeul “Curcubeul Artelor” a fost câştigat de grupul IRIS format din elevi de la Școala Gimnazială Specială Paşcani şi ajutaţi de voluntari de la Liceul Teoretic “Miron Costin”.

  

În afară de trofeu s-au mai obţinut 10 locuri I, 7 locuri II şi 3 locuri III.

 Juriul a fost format dintr-un arbitru internaţional din Republica Moldova, Răzvan Manole, care a fost şi preşedinte; arbitrul licenţiat de dans sportiv, Olga Negoduico, tot din Republica Moldova şi antrenorul de dans sportiv Alin Hăşmăşan din Iaşi. Cei trei au analizat fiecare moment în parte şi i-au premiat pe cei mai buni.

 Duminică au fost împărţite doar diplomele şi au fost anunţaţi câştigătorii trofeului, însă Gala “Curcubeul Artelor” va avea loc de Zilele Municipiului, în perioada 3-5 iulie.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un liceean din Pașcani, premierul României pentru o zi

Ema Roman

Deschidere noul an școlar la Școala Specială Pașcani (VIDEO)

Redacția

Ludovic Orban cere „o formă aproape definitivă” a ordinului privind noul an școlar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site