NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ediţia a doua a festivalului “Curcubeul Artelor”, secţiunea dans. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul Zilelor Municipiului

150 de participanţi, talentaţi şi doritori de premii, au participat la ediţia a doua a festivalului  “Curcubeul Artelor”, secţiunea dans. Aceştia au fost împărţiţi pe formaţii şi au concurat la mai multe secţiuni: dans tematic, dans popular, dans latino, dans de societate şi street dance.

 Trofeul “Curcubeul Artelor” a fost câştigat de grupul IRIS format din elevi de la Școala Gimnazială Specială Paşcani şi ajutaţi de voluntari de la Liceul Teoretic “Miron Costin”.

  

În afară de trofeu s-au mai obţinut 10 locuri I, 7 locuri II şi 3 locuri III.

 Juriul a fost format dintr-un arbitru internaţional din Republica Moldova, Răzvan Manole, care a fost şi preşedinte; arbitrul licenţiat de dans sportiv, Olga Negoduico, tot din Republica Moldova şi antrenorul de dans sportiv Alin Hăşmăşan din Iaşi. Cei trei au analizat fiecare moment în parte şi i-au premiat pe cei mai buni.

Advertisements
Advertisements

 Duminică au fost împărţite doar diplomele şi au fost anunţaţi câştigătorii trofeului, însă Gala “Curcubeul Artelor” va avea loc de Zilele Municipiului, în perioada 3-5 iulie.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

OAMENI AI LOCULUI (31 DECEMBRIE 2015): TRADIȚII ȘI OBICEIURI PĂSTRATE DE DOUĂ CADRE DIDACTICE

Redacția

“Tabara de vara pentru cercetasi” isi asteapta elevii

Redacția

Evaluare Națională 2013: Iată rezultatele elevilor din Pașcani, Târgu Frumos, Hârlau, și comunele arondate (Doc)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site