RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Două drumuri judeţene sunt închise. Pe două drumuri naţionale din judeţul Iaşi sunt restricţii de circulaţie

La această oră, 11.20, vineri 25 ianuarie, circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri judeţene şi naţionale din județ. Comandamentul de iarnă al judeţului a anunţat că pe mai multe drumuri naţionale din judeţ au fost impuse restricţii de circulaţie.

 

„La acest moment a fost restricţionat traficul vehiculelor cu masa totală maxim autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 24, Bârlad – Iaşi, sector de drum pe care se va restabili circulaţia în condiţii normale după încetarea viscolului, pe DN 28, Tomeşti-Albiţa, iar pe drumul Iaşi-Răducăneni sunt restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 7 tone”, a declarat Felix Guzgă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iaşi.

  

Judeţul Iaşi se află până la ora 20.00, sub cod portocaliu de viscol, fiind prognozate ninsori abundente şi vânt puternic, care va putea depăşi 70 de kilometri pe oră. Conform ultimelor comunicări, la această oră, Vama Albiţa este închisă, precum şi două drumuri judeţene, – DJ Sireţel Lespezi şi DJ Bohotin-Grozeşti.

„Aceste drumuri au fost închise pentru că viscolul este puternic dar şi pentru ca utilajele de la Drumuri Judeţean să acţioneze în linişte. Au fost suplimentate utilajele de deszăpezire pe sectoarele de drum spre Târgu Frumos şi Iaşi-Tomeşti-Albiţa. În acest moment se acţionează 36 de utilaje de la Drumuri Naţionale şi 39 de la Drumurile Judeţene. Am făcut o solicitare şi pentru alocarea a 30 de tone de motorin pentru comunele din judeţ însă solicitarea nu a fost aprobată pentru că documentele au ajuns târziu pe masa Guvernului”, a spus prefectul Romeo Olteanu.

sursa oradeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primăria comunei Sirețel asfaltează drumurile din localitate! Contractul este de 550.000 de euro

Redacția

Laura Pașcu a câștigat procesul cu Primăria pentru dreptul de proprietate asupra terenului de sub blocul său!

Răzvan Grecu

Marcel Vela, noi precizări despre măsurile de relaxare aplicate după 15 mai

Redacția
Încarcă...