NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosar penal pentru vânzarea unui detector de metale

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Valea Seacă, a intrat în vizorul polițiștilor. Oamenii legii au efectuat o acțiune, în urma căreia l-au identificat pe acest bărbat care deținea la domiciliu un detector de metale, pe care intenționa să îl vândă prin intermediul unui site de anunțuri. 

Polițiștii pășcăneni au stabilit că bărbatul nu avea autorizație eliberată de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, necesară pentru deținerea și comercializarea detectoarelor de metale.

În ziua de 21 noiembrie anul curent, poliţiştii din cadrul din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani au identificat un bărbat, de 36 ani, din comuna Valea Seacă care oferea spre vânzare, pe o platformă online, un detector de metale.

  

Acesta a declarat că nu cunoştea prevederile legale, respectiv că deţinerea este interzisă, nu l-a folosit niciodată, iar scopul achiziţionării a fost acela de a-l revinde pentru profit. 

Detectorul de metale a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul savîrşirii infracţiunii prev. de art. 27, alin.1 din O.G. nr.43/2000.

 

 

Advertisements

Related posts

200 lei amendă pentru că și-au alungat părinții din locuință

Răzvan Grecu

Soț și soție arestați preventiv, după ce s-a descoperit că vindeau droguri cot la cot

Redacția

Monstrul cu chip de om. Tată arestat după ce și-a violat fiica de 13 ani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site