RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Donald Trump a reacționat la scandalul documentelor ridicate de FBI la reședința sa. Fostul președinte american: „Subiectul armelor nucleare este o bazaconie”

Fostul președinte american, Donald Trump, a catalogat, vineri, scandalul legat de documentele ridicate de la reședința sa în urma percheziției FBI drept o „bazaconie”. Reacția fostului șef de la Casa Albă a apărut după ce publicația The Washington Post a relatat că agenții federali care au intrat cu mandat în complexul Mar-a-Lago căutau documente clasificate cu privire la arme nucleare.

Donald Trump a scris pe rețeaua socială „Truth Social”, fondată de el, că „subiectul armelor nucleare este o bazaconie”. De asemenea, fostul lider american a precizat că același lucru este valabil și în cazul investigației consilierului special, Robert Mueller, controversele legate de relația lui cu Rusia sau cele două acțiuni de impeachment împotriva lui.

„Aceiași oameni corupți sunt implicați”, a afirmat Donald Trump. Cu toate acestea, el nu a oferit dovezi care să-i susțină afirmațiile potrivit cărora este vorba de o „bazaconie” sau că agenții FBI ar fi „plantat” probe în locuința sa de la Mar-a-Lago, din Palm Beach, Florida.

FOTO | Armele fabricate în România le dau bătăi de cap soldaților ruși pe frontul din Ucraina. Propaganda rusă: ”Românii sunt tăcuți, dar periculoși”

  

12 Aug, 19:50 | Știri externe

VIDEO. Scriitorul Salman Rushdie, autorul „Versetelor satanice”, înjunghiat pe o scenă din New York. A fost transportat de urgență la spital cu un elicopter militar

12 Aug, 19:25 | Știri externe

O femeie din Spania a fost la un pas de a muri înecată într-o fântână publică în timp ce era agresată de partenerul ei

12 Aug, 18:57 | Știri externe

Donald Trump pe rețeaua socială a adresat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Germania îndeamnă statele partenere din zona Golfului Persic să colaboreze cu Occidentul pentru soluționarea conflictului israelo-palestinian

Redacția

O importantă platformă de comerț online a oprit de la vânzare brăţările de acces la coada de la sicriul reginei Elisabeta a II-a: „Aceste articole încalcă politicile noastre şi le eliminăm de pe site-ul nostru”

Redacția

Sute de camioane au blocat centrul capitalei Canadei, protestând împotriva obligativității vaccinării. Familia premierului Trudeau, evacuată din motive de siguranță

Redacția
Încarcă...